Elektromos kapuk

Minden vágya egy elektromos kapu?  Válogasson az általunk értékesített termékek közül! Berendezéseink mindegyike biztonságos, PU hőszigetelő réteggel ellátott acéllemezekből készül, így teljes kényelmet biztosít használójának. Ha tőlünk rendel, a szállítással, beépítéssel és a szervizeléssel sem kell törődnie, ezeket bízza csak ránk! A kifejezetten lakossági felhasználásra alkalmas elektromos kapu készletünkről részletesen elérhetőségeink valamelyikén érdeklődhet.

Billenő garázskapu

Billenő garázskapu

Olyan garázskaput keres, ami nem csak megbízható, de még az ára is kedvező? Döntsön az egyszerűen, egyetlen mozdulattal nyitható billenő garázskapu mellett!

Alacsony árkategóriás, könnyedén kezelhető garázskapu azoknak, akik kisebb garázzsal rendelkeznek. Vízszintes és függőleges mintázattal is megvásárolható.

Billenő garázskapu részletes ismertető

Ajánlatkérés

Alumínium borítású műanyag nyílászárók

Az alumínium borítású műanyag nyílászárókat elsősorban azoknak ajánljuk, akiknek fontos az elegáns és modern minimál stílusú megjelenés. Alumínium borítású nyílászáróink a RAL színskála bármely színében elérhetőek Ügyfeleink részére, nem csak szabvány, hanem egyedi méretben is, továbbá különböző hőszigetelt és biztonsági üvegek is választhatóak a kívánt termékhez.

Alumínium borítású műanyag nyílászárok részletes ismertető

Ajánlatkérés

Egy oldalán színes (fautánzatú) műanyag nyílászárók

Napjainkban egyre inkább elérhető kategóriába tartoznak az egyik oldalán színes fa erezetet utánzó műanyag nyílászárók. Melyek jelentősen olcsóbbak a fa nyílászáróknál, azonban azt a hatást keltik, mintha fából készültek volna. Mindemellett a műanyag nyílászárók előnyeit foglalják magukba: nem igényelnek különösebb törődést, egyszerűen és könnyen tisztíthatóak, felületük rendkívül ellenálló a különböző mechanikus sérülésekkel szemben.

Egy oldalán színes műanyag nyílászárok részletes ismertető

Ajánlatkérés

Két oldalán színes (fautánzatú) műanyag nyílászárók

Napjainkban egyre inkább elérhető kategóriába tartoznak a színes fa erezetet utánzó műanyag nyílászárók. Melyek jelentősen olcsóbbak a fa nyílászáróknál, azonban azt a hatást keltik, mintha fából készültek volna. Mindemellett a műanyag nyílászárók előnyeit foglalják magukba: nem igényelnek különösebb törődést, egyszerűen és könnyen tisztíthatóak, felületük rendkívül ellenálló a különböző mechanikus sérülésekkel szemben.

Két oldalán színes műanyag nyílászárók részletes ismertető

Ajánlatkérés